Despre Noi

Compania de consultata imobiliara, Regency Imobiliare, infiintata inca din anul 2011, este specializata in promovarea, comunicarea, intermedierea si vanzarea de imobile in cele mai importante orase din tara, Brasov si Bucuresti. Va puteti baza pe echipa Regency in cazul in care aveti nevoie de consultanta personalizata si profesionala, daca doriti sa cumparati / vindeti un imobil, sau sa dezvoltati anumite proiecte.

Te poti baza pe consultantul personal pe care ti-l punem la dispozitie,  ce-si va dedica timpul si cunostintele necesare pentru a incheia cu success tranzactia dorita.
Serviciile noastre pot fi personalizate, in functie de nevoia clientului. Astfel, fie ca iti doresti sa achizitionezi un imobil deja present pe site, fie ca vrei sa faci un tur complet al pietei, nu ezita sa apelezi la echipa noastra. In cazul proiectelor speciale Regency, comisionul este zero, iar pentru celelalte propietati, in functie de pachetul de servicii pentru care vei opta, iti putem garanta unul minim.

De ce alegi Regency Imobiliare? Pentru ca te poti baza pe o echipa profesionala, orientate catre nevoile tale, pentru ca oferim o serie de servicii si beneficii unice pe piata : transport gratuity la / de la propietate, consultanta juridical, finantare, de evaluare, contabila, support in negociere, analiza comparativa etc.

Etica de business este cea care ne ghideaza in activitatea noastra. Ne dorim ca experinta ta alaturi de noi sa fie una cat mai placuta, de aceea ne incurajam clientii sa ne semnaleze eventualele derapaje ale consultantilor si ale celorlalte parti implicate si sa nu accepte compromisuri dincolo de limita legii.

Meseria noastra este un stil de viata pe care il iubim, de aceea ne dorim ca totul sa se desfasoare transparent si cu zambetul pe buze.